miercuri, 30 decembrie 2009

Vesti noi!


Am adus noi vesti depe forum!
Unii dintre voi probabil isi amintesc ca acum ceva vreme am creat concursurile Best Gallery si Best Fan Fiction, acum dupa ceva timp m-am gandit sa redeschid concursurile. Puteti sa propuneti cea mai buna galerie si cel mai bun fic la categoria Fan fiction, respectiv Fan Art.
Aseara am schimbat look-ul forumului special pentru trecerea in noul an! Il puteti vedea intrand pe forum, click aici.
Au aparut cateva noutati despre Robert pe care le puteti citi aici.

De asemenea ii uram La Multi Ani Ioanei care implineste astazi frumoasa varsta de 13 ani!

Sa nu uitam de concursul Best Avatar la care votarea a inceput deja, dar mai aveti timp sa nominalizati la celelalte doua concursuri: Best signature si Best username.
Nu am uitat de dorintele voastre pentru a vedea ceea ce va doriti pe acest blog si cei care doresc mai pot propune ceva nou la postul anterior!

Va asteptam!

4 comentarii:

  1. wow o multime de noutati... la multi anisori Ioana!
    O sa ma gandesc la intrebarile alea si o sa iti dau, da acum am o multime de lucruri de rezolvat, pe 1 ian. sigur o sa primesti o lista de la mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistita nu-mi trebuie chiar acum. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii ii zic si eu Ioanei La multi ani:)

    si mai astept posturi noi

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorinte? Mi le-am exprimat la ce Doriti sa vizionati pe blog. A, si mi-a trecut acum ceva prin cap.. un playlist..cu melodii din Twilight sau New Moon, ma chiar un sondaj, in care sa se poata alege melodiile, iar cand sa votam, sa putem vota cel putin 2 sau 3 melodii, iar melodiile cu cele mai multe voturi, isi vor face aparitia in playlist.

    RăspundețiȘtergere